16.12.11 - Missing You

Awak , awak ..

Awak ingat tak mula mula kita kenal macam mana ? huhu ^_^ .
Kita rase lucu sangatt . Mula mula awak add kita jadi kawan awak dekat muka buku . Lepas tu kita pulak gi tag gambar awak tengah tido . Lucu kan gambar tu ^_^ . Then start la komen mengomen satu sama lain . Pas tu , tiba tiba awak send mesej . Terkejut kita . Ye la , tak tau la pulak yang awak ni sudi sembang sembang pulak dengan kita ni . So start dari hari tu kita mula kenal kan . Sampai ke keluarga awak kita kenal  huhu ^_^ .

Macam macam kita tanya awak . Tapi satu soalan ni memang buat kita tak berapa nak lena tido .
 ' kalau saya suka awak , awak suka tak kat saya ? ' Tak malu kan kita .
Tapi bila sampai je reply mesej dari awak , pas tu awak pulak jawab 'suka sangat' .
Ya Allah , darah kita masa tu kan awak mengalir laju sangatt sangatt . Rasa nak pengsan pon ade .
Gedik giler kan kita . Tapi biar la ape pon orang nak cakap memang kita macam ni .

Sampai laa satu saat kita rapat sangat kan . Bahagia tak terkira rasanya .
Tapi sampai satu saatnya lagi , masing masing bawak haluan sendiri . Kita ke timur awak ke barat . Masing masing terpisah .



 Hari hari kita tunggu awak online then send mesej . Tapi awak tak online jugak . Kita ternanti nanti , awak . Kita nak mesra mesra dengan awak macam dulu dulu . Cousin awak pon pelik . Dah lama sangatt awak tak online .
Awak sakit ke ?? Kalau sakit cakap laa . Tak de laa kita tertanya tanya .

But however awak diam skali pon kita akan tetap tungguu awak . Sampai awak cakap hal yang sebenarnyaa   :'(

No comments:

Post a Comment