2.1.12 - AZAM

Di mulakan dengan bismillah dan assalamualaikum to all readers .
Di tahun baru ini mulakan kehidupan dengan senyuman yang manis seperti lolipop untuk menjalankan kerja harian dengan lebih tenang dan bersemangat . 




69% manusia didunia pasti sudah merancang azam bagi tahun 2012 . Ye ke ? urmmm..ye laa kot  (^.^)
Tapi aku daa intai beberapa blog and laman sosial paling famous , facebook .
Kerja keras , kahwin , study hard dan macam macam lagi laa azam yang telah dirancang oleh mereka ini . 
Bila da list azam tu jangan lupa pulak nak laksanakan ye . Jangan sekadar menulis je . 
So , tahun 2012 ni tak banyak sangat azam aku . Sebabnya azam yang tahun 2011 pon belum terlaksana . HUhu  (^.^)
urmm..sampai sini je kot entri aku kali nii . 

Sebelum tu , aku ada sajikan satu video dari you tube nii . Hope readers enjoy k :) chill  (>.<) !


                                     
                                         

1 comment: