16.2.13 - Photo Parody



WoW FANTASTIC BABY!

Assalamualaikum. Lama tak luah sini. Cun tak aweks kat atas nun? HAHAHA. Comel kann. 8Februari lebih kurang 10 a.m bergolek golek menahan gelak yang tak berpenghujung (hiperbola) disebabkan mata tertatap gambar ni. HAHAHA. 
BIGBANG memang awesome! GD paling sopan, Taeyang paling lawa, Daesung paling comel, Seung Ri cool dan T.O.P?! HAHAHA. Paling angkuh kot. Siapa lah yang buat ni. Sempurna je nampak kann. 

Then, aku chat dengan owner http://kiminchibokki.blogspot.com (Cik Ziee) pasal gambar ni. Tibe tibe terfikir nak suruh dia buat ahli Runningman yang paling hot; yooruce, HAHA dan paling sasa kookie. Memang lucu habis kots. Keluar air mata aku duk gelak kat diaorang. 


Kookie paling ayu. HAHA manis sangat . Yooruce?! sakai giler :D
INI SEMUA PoYo !


^
|
|
tukang ngedit
cik.ziee (add ler)






2 comments:

  1. jenguk kita kt link baru nii,, kita tuka url. http://readsmilelaughlove.blogspot.com/

    ReplyDelete