17.3.13 - STPM + Love Rain

Assalamualaikum. Esok, Isnin bersamaan 18Mac2013, result STPM keluar. Berdebar giler weh ! Jantung aku nih rase dah macam duk kat luar dah. Kalau boleh tak nak pegi ambik result tu. Takot nak terima kenyataan ! (propa lebih) hikhikhik... Tak boleh nak cakap panjang panjang. Makin di cakap makin berdegap degup jantung ni haa...

Tapi lagu ni boleh buat jantung aku tenang sikit.

Lagu ape tu awak ? Lagu LOVE RAIN. hehehe... Sape nyanyi awak ? Jang Geun Suk.
Korean lagi ? Dah nak buat macam mana awak, selera saya macam ni. hikhikhik

Yang pasti, bagi aku lagu die best. Tenang je bile aku layan :) So, korang layan je la ek.




On a rainy evening, I saw her

I saw her, whom I’ve been waiting for since long ago
I told her, who was without an umbrella

Come under my umbrella

Drizzle drizzle, the sound of the rain

Rub dub rub dub, my trembling heart
Drizzle drizzle, rub dub rub dub
The sound on the umbrella, the sound of the rain, the sound of my heart
Love rain is falling

The two of us walked the rainy streets

Under the small umbrella, my shoulder got wet
She shyly told me

Come a little bit closer
Softly, our shoulders touch


Rub dub rub dub, my trembling heart
Softly softly, rub dub rub dub
The two shoulders underneath the umbrella, the shy shoulders
Love rain is falling
I have fallen in love
Drizzle drizzle, the sound of the rain

Rub dub rub dub, my trembling heart
Drizzle drizzle, rub dub rub dub
The sound on the umbrella, the sound of the rain, the sound of my heart
Love rain is falling
I love rain I love you

11 comments: