3.3.13 - STPM !

Assalamualaikum semua. Tinggal beberapa minggu lagi result stpm nak keluar dan aku mula tak duduk diam macam bertih jagung di goreng. Hahaha..Aku selalu melebih lebih kan. Errmmm..risau betul ngan pointer aku. Agak agak berapa laa aku dapat kan. Aku nak target 4flat tu memang tak laa . Tapi hope sangat pointer aku 3.0 ke atas. Sesungguhnya penantian itu satu penyiksaan. Aku menaruh harapan pada paper seni  dan sejarah aku. Harap sangat sekurang kurangnya A-. Sebenarnya stpm ni tak susah mana ponnn. Cuma aku je yang malas. Siapa rajin membaca memang senang duduk. Bagi aku, persaingan tu penting dalam stpm ni. So, doa doa laa untuk aku ye.

p/s; doakan Malaysia supaya aman selalu, terutamanya Lahad Datu, Sabah.




4 comments: